Hemsida för LiKaStark, projektet för barn och unga

LiKaStark är egentligen en app framtagen av Linda Karlsson. Den är tänkt att fungera som informationsportal för de barn som växer upp i utsatta situationer, t.ex. mobbas eller utsätts för psykisk eller fysisk misshandel.

Jag kände mig oerhört hedrad när Linda frågade mig om jag kunde göra hemsidan till LiKaStark. Sen jag själv blev mamma har jag haft fruktansvärt svårt att ta till mig situationer där barn far illa, och på detta sätt kunde jag kanske hjälpa till litegrann.

Om webbplatsen

På webbplatsen finns en shop med funktionen att du som kund kan skriva in själv vad du vill att det ska stå på armbandet du beställer.

Det finns också formulär för den som genom en pengagåva vill hjälpa Linda i arbetet med att nå ut till dessa barn och ungdomar som behöver stöd.

Reservation

Framtiden för LiKaStark är väldigt spännande. Bland annat har ett företag lovat hjälpa henne med en avancerad app som är integrerad med hemsidan, och då kommer den att försvinna från min portfolio. Om ni möts av något helt annat och det inte står hemsideverkstaden längst ner, så har den nya sidan gått live och jag inte hunnit ta bort den än.

Logotyp

Logotypen är ritad av Rebecca Rillysdotter, illustratör/grafiker verksam under namnet R.dotts. Du hittar hennes Facebook här.