070 303 57 07 | veronika.berg@hemsideverkstaden.se
Illustration av tre kunder

Behöver du en hjälpande hand?

Ibland kan det bli lite väl mycket att stå i, en arbetstopp, ett tillfälligt problem som ska lösas, kunskaper som behöver bättras på  eller kanske helt enkelt arbetsuppgifter som inte passar in på någons profession men som ändå måste göras.

Då kan det vara en lösning att ta in en hjälpande hand!

Vad kan jag hjälpa dig med?

Det kan finnas mycket i ett företag man vill ha hjälp med. Ibland vet man helt enkelt inte var man ska börja. Och det är inte alltid så lätt att hitta det där som man kan eller vill släppa ifrån sig! 

Speciellt som egenföretagare är man ju väldigt van vid att man ”ska klara det själv”, eller hur? Men måste det vara så? Fundera på om det är något du kan leja ut? Något som någon annan kan göra medans du gör det du är bäst på?

Har du t.ex. en ny medarbetare som behöver grunderna i office-programmen? Har du satt ihop en mejlkurs men drar dig för att montera mejl-serien? Har du uppfunnit världens bästa myggmedel du vill att alla campingar ska sälja i sin reception, men du tycker att leta upp alla kontaktuppgifter känns som ett oöverstigligt hinder? Har du en inbox som fullkomligt svämmar över av spam, men måste bevakas en tid innan alla viktiga kontakter säkert uppdaterat sina adressregister?

Ofta finns det saker man kan leja bort, kontakta mig gärna för att prata om hur jag kan hjälpa dig! Ett samtal för att bolla dessa frågor kostar ju inget förutom en stund av din och min tid – men det kan vara väl investerad tid!

Kan jag hjälpa dig?

Ta gärna kontakt med mig via kontaktsidan eller något av de formulär som ligger på t.ex. sidan för nyhetsbrev eller virtuell assistent.

Det är alltid kostnadsfritt att få en offert eller ta ett samtal om hur dina förutsättningar ser ut. Ibland är det svårt att själv se vad man kan delegera bort, och då kan det vara ganska effektivt att bolla med någon!

Nyhetsbrev

Hur kommunicerar du med dina kunder och följare?
Via ett enkelt formulär på din hemsida kan du samla in mejladresser till människor som är intresserade av dig och din verksamhet, och sedan skicka information och erbjudanden direkt till deras inkorgar.

Virtuell assistent

Du kan få hjälp med många administrativa tjänster idag, trots att det fysiska avståndet är stort! Som virtuell assistent kan jag hjälpa dig med nyhetsbrev, utskick, mejlhantering m.m.

Webbseminarium

Tjänsten är öppen, mer info kommer! Välkommen att ta kontakt!

Stäng meny