Är du nystartad och behöver starthjälp med din webbplats?

Tillsammans skapar vi din hemsida. Här får du utbildning i de verktyg du behöver för att kunna fylla din hemsida med innehåll.

Vi jobbar tillsammans mellan kl 09.00-15.00 på mitt kontor på Skjutsgatan 2 c i Kinna. Jag är mycket glad över att samarbeta med NyföretagarCentrum Mark och Hajoms Utveckling AB vilket gör att jag även kan erbjuda detta upplägg på plats i de fina lokalerna i Hajomskolan i Hajom.

Vi börjar med en genomgång av programmet och jag visar dig de verktyg du behöver känna till. Därefter börjar du jobba med din webbplats på egen hand. Du lägger själv in de texter och bilder du förberett, och stöter du på patrull finns jag hela tiden till hands för frågor och stöttning.

Vi kanske inte hinner färdigt med din webbplats, men mitt mål är framför allt att du ska känna dig tillräckligt bekväm med systemet att du kan – och vågar! – fortsätta på egen hand!

Utbildningsdagar i grupp erbjuds exklusivt i samarbete med Företagarna Mark och NyföretagarCentrum Mark. Kontakta mig eller respektive förening för aktuella datum och priser!

Rekommenderade verktyg:

OceanWP - a free Multi-Purpose WordPress theme

Ett lättarbetat tema med många funktioner och valmöjligheter.

Elementor hjälper dig att bygga upp sidor så som du vill ha dem! 

WooCommerce

WooCommerce – funktion för e-handel, medlemskap osv.

Gravity Forms för lite vassare formulär. Inskickade formulär sparas även i WordPress.

I paketet

Detta förbereder jag innan du kommer:

Förinstallation av WordPress, teman, tillägg, SSL, behöver du hjälp med domännamn och webb-hotell får du det också.

Jag rekommenderar att du tänker igenom och/eller förbereder följande:

Har du tankar kring layout? Rita gärna, papper och penna funkar fint!

Har du en färdig grafisk profil? Logga?

Skriv texter du vill ha med, spara dem i ett text-dokument.

Välj ut de bilder du vill ha med. Jag visar hur du  optimerar dem för webb om det behövs.

Ju mer du förberett av texter och bilder desto längre hinner vi under själva dagen!

Verktyg

Jag arbetar främst i ett verktyg som heter Elementor. Med detta verktyg är det enkelt att bygga upp varje sida så som du vill ha den med kolumner, texter och bilder och så vidare.

Du får material och en noggrann genomgång av följande moduler:

  • Rubrik
  • Text
  • Bild 
  • Formulär
  • Ska du bygga en webbshop går vi även igenom produktmodulen för att kunna styra vilka produkter som visas var.

Elementor är fullpackat med möjligheter och när du “kommit in i tänket” är det enkelt att förstå hur alla moduler används.

Priser

Screenshot_2017-10-22-21-20-21

Underbar bild jag hittade på facebook för några år sedan – glad att batteriet höll för att skärmdumpa! 😉 

Det är ju precis så det är, vi är alla barn i början och det som är lätt för någon kan vara svårt för någon annan. Min ambition med den här dagen är att hjälpa dig med kunskap och verktyg så du kan stå på egna ben i WordPress-världen!

– Veronika Berg

Boka

Villkor

Bokning & fakturering

Använd formuläret här eller skicka mig ett mejl. Ange ett datum som förslag eller vilken veckodag som passar dig bäst. Bokningshandpenning på 995 kr faktureras vid bokning, det vill säga när vi enats om ett datum. Resten av beloppet faktureras dagen du är här, och jag fakturerar på 9 dagar.

Alla priser exklusive moms.

Priset gäller vid arbete på Skjutsgatan 2 c i Kinna eller på Hajomskolan i Hajom. Vid arbete på annan plats kan milersättning och restid debiteras.

Av/ombokning – på ditt initiativ

Avbokning kan göras kostnadsfritt fram till 7 dagar före den avtalade tidpunkten, vilket innebär att du får tillbaka handpenningen du betalt. Vid exempelvis sjukdom kan dagen bokas om till ett senare tillfälle, detta kan göras samma dag utan straffavgifter. För en ombokad dag görs ingen återbetalning vid avbokning.

Av/ombokning – på mitt initiativ

Även jag kan ju bli sjuk eller få sjuka barn t.ex. Om jag behöver boka om vår träff och vi absolut inte kan hitta en ny tid betalar jag tillbaka erlagd handpenning. I övrigt utgår ingen ersättning vid av- eller ombokning från mitt håll.