Hej!

Det är jag som är Veronika. Jag driver Hemsideverkstaden i Mark som en del i mitt företag AB WD&N Design.

Jag har, som många andra företagare, lite av en popcornhjärna, den brukar funka såhär på mig; det poppar upp idéer och tankar, jag köper en domän och börjar bygga…
Jag är intresserad av och fascinerad av bra och enkla idéer som kan underlätta folks vardag, det är ofta ur detta mina idéer kommer.

Varför Hemsideverkstaden?

Namnet Hemsideverkstaden är klockrent - jag kan inte ta åt mig äran för det själv egentligen då jag fick det till mig av en annan person. Jag vet att den korrekta termen för hemsida på svenska är "webbplats", men just "hemside-" klingar bra ihop med "verkstaden" som också är ett ord jag gillar.

Jag startade mitt företag efter att ha avslutat min anställning på Volvo. Detta var 2014 vilket gör att jag nu känner mig säker på att stötta andra företagare med sina frågor avseende hemsidor och sociala medier. Tillsammans med mina kunder utvecklar vi starka och tydliga budskap i den digitala världen med goda resultat.
Kan jag hjälpa dig? Välkommen med dina frågor!

Framtiden?

Framtiden är så himla spännande! Jag verkligen älskar livet som egenföretagare, nya möjligheter öppnar sig hela tiden - och som "egen" har man stora möjligheter att följa nya och spännande stigar...

Min absoluta stolthet.

2008 började jag att jobba med dag och natt, genom att på hobbybasis sälja dessa underbara smycken på homepartyn.

2019 fick jag fråga om att ta över verksamheten och styra skutan vidare efter grundaren Pernilla Lopez Appelgren som har valt att gå vidare i andra spännande utmaningar.

Jag svarade självklart ja och nu är det stort fokus på att få snurr på verksamheten i egen regi. 

Otroligt spännande och roligt! 

Egna projekt

Här listar jag några egna projekt där jag antingen förverkligat en egen idé eller är del i ett projekt.

Vill ni veta mer om de olika projekten så klicka på rubriken så öppnas sidan.

Dessutom är ju detta egna projekt – betalande kunder måste ju alltid prioriteras, det blir lite roligare stämning hemma om kidsen får sitt lördagsgodis… 😉 Och det är ju ingen uppoffring heller, jag älskar ju att jobba i WordPress oavsett om webbplatsen är min eller en kunds.

Design
99%
Funktion
100%
Lansering
80%
Design
99%
Funktion
100%
Lansering
90%
Design
75%
Funktion
92%
Lansering
59%
Design
92%
Funktion
92%
Lansering
18%