Hej!

Det är jag som är Veronika. Jag driver Hemsideverkstaden i Mark som en del i mitt företag AB WD&N Design.

Jag har, som många andra företagare, lite av en popcornhjärna, den brukar funka såhär på mig; det poppar upp idéer och tankar, jag köper en domän och börjar bygga… Sen brukar massa "troll" komma och sätta käppar i hjulet för att jag ska våga visa upp det jag gjort för någon annan, men jag jobbar på att utrota de där trollen.
Jag är intresserad av och fascinerad av bra och enkla idéer som kan underlätta folks vardag, det är ofta ur detta mina idéer kommer.

Varför Hemsideverkstaden?

Jag började jobba med mitt företag efter att jag fått avsluta min anställning på Volvo. Det var neddragningar på gång, och jag anmälde mig frivilligt till att få gå, av olika anledningar kände jag mig ganska klar där ändå.

Det har tagit sin lilla tid att ”koka ner” alla spretande ”popcornidéer” till ett företag som inte spretar nu, och i viss mån spretar jag nog kanske fortfarande om man ser till mina "bebisar", men nu har jag mina huvud-spår som jag följer i alla fall.

Namnet Hemsideverkstaden är klockrent - och jag fick det till mig av en annan person - jag vet att den korrekta termen för hemsida på svenska är "webbplats", men det klingar bra ihop med "verkstaden" som också är ett ord jag gillar. 🙂

Framtiden?

Framtiden är så himla spännande! Jag verkligen älskar livet som egenföretagare, nya möjligheter öppnar sig hela tiden - och som "egen" har man stora möjligheter att följa nya och spännande stigar...

Egna projekt

Här listar jag några egna projekt där jag antingen förverkligat en egen idé eller är del i ett projekt.

Vill ni veta mer om de olika projekten så klicka på rubriken så öppnas sidan.

Förloppsindikatorn visar på hur långt det är gånget i skrivande stund, och rent krasst är det ju ganska orimligt att tro att någon av dem någonsin kommer att landa på 100% – jag menar, är en webbplats någonsin riktigt klar…? Inte designmässigt iallafall, funktionen är dock på plats på flera av dem.
Dessutom är ju detta egna projekt – betalande kunder måste ju alltid prioriteras, det blir lite roligare stämning hemma om kidsen får sitt lördagsgodis… 😉 Och det är ju ingen uppoffring heller, jag älskar ju att jobba i WordPress oavsett om webbplatsen är min eller en kunds.

Design
99%
Funktion
100%
Lansering
80%
Design
99%
Funktion
100%
Lansering
90%
Design
75%
Funktion
92%
Lansering
59%
Design
92%
Funktion
92%
Lansering
18%

Min absoluta stolthet.

2008 började jag att jobba med dag och natt, genom att på hobbybasis sälja dessa underbara smycken på homepartyn.

2019 fick jag fråga om att ta över verksamheten och styra skutan vidare efter grundaren Pernilla Lopez Appelgren som har valt att gå vidare i andra spännande utmaningar.

Jag svarade självklart ja och nu är det stort fokus på att få snurr på verksamheten i egen regi. 

Otroligt spännande och roligt!