070 303 57 07 | veronika.berg@hemsideverkstaden.se

Hej!

Det är jag som är Veronika. Jag driver Hemsideverkstaden i Mark som en del i mitt företag Join the dots.

Jag har, som många andra företagare, lite av en popcornhjärna, den brukar funka såhär på mig; det poppar upp idéer och tankar, jag köper en domän och börjar bygga… Sen brukar massa "troll" komma och sätta käppar i hjulet för att jag ska våga visa upp det jag gjort för någon annan, men jag jobbar på att utrota de där trollen.
Jag är intresserad av och fascinerad av bra och enkla idéer som kan underlätta folks vardag, det är ofta ur detta mina idéer kommer.

Varför Hemsideverkstaden?

Jag började jobba med mitt företag efter att jag fått avsluta min anställning på Volvo. Det var neddragningar på gång, och jag anmälde mig frivilligt till att få gå, av olika anledningar kände jag mig ganska klar där ändå.

Det har tagit sin lilla tid att ”koka ner” alla spretande ”popcornidéer” till ett företag som inte spretar nu, och i viss mån spretar jag nog kanske fortfarande om man ser till mina "bebisar", men nu har jag mina huvud-spår som jag följer i alla fall.

Framtiden?

Framtiden är så himla spännande! Jag verkligen älskar livet som egenföretagare, nya möjligheter öppnar sig hela tiden - och som "egen" har man stora möjligheter att följa nya och spännande stigar...

Egna projekt

Här listar jag några egna projekt där jag antingen förverkligat en egen idé eller är del i ett projekt.

Vill ni veta mer om de olika projekten så klicka på rubriken så öppnas sidan.

Förloppsindikatorn visar på hur långt det är gånget i skrivande stund, och rent krasst är det ju ganska orimligt att tro att någon av dem någonsin kommer att landa på 100% – jag menar, är en webbplats någonsin riktigt klar…? Inte designmässigt iallafall, funktionen är dock på plats på flera av dem.
Dessutom är ju detta egna projekt – betalande kunder måste ju alltid prioriteras, det blir lite roligare stämning hemma om kidsen får sitt lördagsgodis… 😉 Och det är ju ingen uppoffring heller, jag älskar ju att jobba i WordPress oavsett om webbplatsen är min eller en kunds.

Design
99%
Funktion
100%
Lansering
80%
Design
99%
Funktion
100%
Lansering
90%
Design
75%
Funktion
92%
Lansering
59%
Design
95%
Funktion
100%
Lansering
80%
Design
39%
Funktion
55%
Lansering
18%
Stäng meny