Webbshop, e-handel, webb-butik, online store...

E-handeln växer år för år och stod 2018 för 77 miljarder (!) kronor. Det motsvarar 9,8% av den totala detaljhandeln*. 

Nu tycker jag ju personligen att det vore väldigt tråkigt om alla fysiska butiker la ner och allt sköttes från webben, stadskärnorna bli öde och tråkiga med lokaler som står tomma i varje kvarter. Jag vill verkligen inte dit, men utvecklingen sker runt omkring oss i världen, och alla verksamheter behöver anpassa sig till den på ett eller annat sätt.

Jag tänker att det optimala är att kombinera det bästa ur två världar till att passa de egna förutsättningarna!  Och det ena behöver ju inte utesluta det andra… 

Vad säljer du?

Jobbar du med försäljning av varor idag? Kanske in en fysisk butik som du vill komplettera med näthandel? Eller vill du starta en webbshop vid sidan av en anställning?

WordPress tillsammans med WooCommerce ger ett kraftfullt verktyg  för att börja sälja online, och då båda dessa komponenter är gratis att använda ger detta ofta låga löpande kostnader. Anlitar du mig för att hjälpa dig med din webbshop betalar du mig för min tid, efter det kan du sköta webbshopen på egen hand. Om det är det du vill, jag finns ju alltid tillhands om du behöver support.

Nyttan med att starta en egen webbshop med WordPress och WooCommerce är flera, bland annat:

  • Testa på med låg risk
  • Ta verksamheten till en ny plattform
  • Driv trafik med hjälp av sociala medier

Och kanske viktigast: din webbshop är öppen för kunderna dygnet runt!

Exempel ur portfolion: