Verktyg för nyhetsbrev

Get a Newsletter – det bästa svenska nyhetsbrevsverktyget!?

Nåja, det kanske är att säga för mycket – jag har ju faktiskt inte provat alla svenska nyhetsbrevsverktyg som finns, men jag provade Get a Newsletter och kände mig nöjd! 

Jag kan ge dig tre starka skäl till att du ska prova på Get a Newsletter:

  1. Hela verktyget är på svenska
  2. Det finns en jättefin support, bara ett telefonsamtal bort, som kan hjälpa dig om du kör fast – där pratar alla också svenska!
  3. Du kan alltid testa på det utan risk: upp till de 100 första kontakterna är gratis! Är du dessutom kund hos Loopia kan du samla upp till 300 kontakter innan du får betala en liten slant.

Och vad får man betala då? 

Det är helt beroende av hur många kontakter du har på din lista och hur många mejl per månad du vill skicka, du kan se en komplett lista på Get a Newsletters priser här – men frågan är om det är den frågan man ska ställa egentligen? Man brukar ju prata om att ett nyhetsbrev genererar en ROI på upp till 40 gånger, så vilken kostnad är inte värd att ta för att få tillbaka fyrtiofalt? Eller ens tiofalt?

Fyll i ditt namn och e-postadress i formuläret här bredvid. Du kommer då att få en quick-start-guide till hur du kommer igång med ditt konto.

Du kommer att behöva bekräfta din e-postadress innan guiden kommer, men du kan därefter direkt välja att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet. Väljer du att vara kvar på listan får du utskick från mig några gånger per år – och din mejladress delas aldrig vidare till någon annan.

OBS! I skrivande stund är inte guiden helt klar – tiden räcker inte till ibland – men så fort den är klar kommer den i det första utskicket du får!