Företagsamma Mark

Att inte gå över ån efter vatten…

I hela mitt företagarliv har jag varit så kallad “Soloföretagare” – och jag trivs med det. Att själv bestämma vilka jobb man ska ta, vilka tider man ska jobba, vad man ska göra i företaget… Visst låter det glamoröst? Jodå, det finns en stor charm i att vara soloföretagare – men min erfarenhet är att EN inte kan göra ALLT. Man behöver helt enkelt hjälp ibland – det bästa jag gjort i mitt företag var t.ex. att anlita en byrå som tog hand om min ekonomi…

När jag letade efter det företaget var det viktigt för mig att det var ett lokalt företag, någon jag kunde åka till och rådgöra med, och det var där fröet till FöretagsammaMark.se såddes – en katalog där lokala företag listar sina tjänster och uppgifter, där det blir enkelt att hitta den hjälp man behöver lokalt!

Om webbplatsen

Via Bolagsverket läses alla företag in i katalogen med en basinformation, de företag som vill komplettera sina uppgifter med länkar, bilder och beskrivningar får betala en liten summa för detta. Alla annonser granskas manuellt och löper på ett år, och företagen har möjlighet under året att gå in och ändra i sina uppgifter.

Konceptet finns paketerat och klart om du vill ta det till din kommun? Du är varmt välkommen att höra av dig i så fall!