Lenas Lappar

Lena skapar nya ting av gamla plagg!

Tja, det behöver ju inte egentligen vara gamla plagg, det kan ju vara en slips, gardin eller vad som helst som blivit uttjänt. Lena Lysvret tar ett par gamla jeans till exempel och gör grytunderlägg, kudde, väska och en börs.

Jag som knappt kan sy en raksöm på en gardin eller lägga upp ett par byxor känner stor beundran över Lenas färdighet med nål och tråd. 

Dessutom garvar och syr hon i fiskskinn, och det har jag aldrig stött på innan! 

Webbplatsen lenaslappar.se

Det var viktigt för Lena att själv kunna uppdatera webbplatsen med information, till exempel med öppettider för de butiker där hon säljer sina alster, samt lägga in de saker hon tillverkar och har försäljning på.

Det finns ingen regelrätt butikslösning eftersom vi valde att använda en portfoliolösning, då finns verken kvar även när de sålts.

Lena är dessutom väldigt aktiv på Instagram så vi valde att läsa in instagramflödet på webbplatsen så det alltid finns lite nytt för besökaren.

Jag hade en hemsida som inte riktigt fungerade som jag tänkt, fick hjälp av sonen och vi hade väl inte riktigt samma syn på hur det skulle funka. Kände ett visst motstånd till att anlita någon annan som jag skulle behöva förklara och argumentera med.
Så blev inte fallet, Veronika kom som en skänk från ovan, hon fattade precis hur jag tänkte gav förslag om upplägg och utformning.
Hon har dessutom en ängels tålamod. Vilket behövs när jag ska lära mig hur jag kan hantera min hemsida, lägga in bilder mm. Många skratt har det blivit, känner mig bekväm med att komma till henne med knasiga funderingar. Rekommenderar alla att ta hjälp med sin hemsida, Veronika är lösningen, aldrig ångrat det beslutet.