Oavsett om du är privatperson eller företag så kan man ibland känna att man behöver lite hjälp med att lära sig hur vissa program fungerar. Hur gör jag en tabell i Word, hur får jag Excelfilen att räkna ut exakt det jag vill räkna ut…?

Jag har jobbat med Office-programmen, framför allt Word och Excel, i väldigt många år, och det är med stöd av denna erfarenhet jag tagit kontakt med ABF och via dem erbjuder cirklar till intresserade.

Utöver detta har jag möjlighet att skräddarsy det du eller ditt företag behöver och ge en utbildning utefter behov och tid till förfogande.

OBSERVERA! Privatpersoner kan få undervisning i sitt eget hem på RUT-villkoren! Läs mer på Skatteverkets hemsida.

Tidigare cirklar

  • Data för nybörjare
  • Data fortsättning
  • Mobil och surfplatta
  • Data med jobbsökarfokus (via omställningföretag)

Pensionärsrabatt och subventionerat pris för privatpersoner.

Jag ser till min stora glädje att fler och fler högre upp i åldrarna köper sin första dator eller surfplatta. En del tar sig till något studieförbund och går en cirkel, men det är ju inte alla som trivs i den formen. 

Jag kan komma till dig, i ett begränsat geografiskt område, och hjälpa dig i ditt hem om du önskar det. Du som är pensionär och vill ta till dig den nya tekniken betalar ett nedsatt pris på 300kr per timme. I detta priset är RUT-avdraget gjort. 

Normalt pris för icke-pensionärer är 400kr per timme (efter RUT-avdrag) för den som vill ha lite enklare handledning eller hjälp med installation, avinstallation av program mm.

Utöver detta debiterar jag 25kr per mil jag kör för att komma till dig. Jag utgår från Kinna.