Minikollega 2

Du kan själv!

Det finns inget jag kan hjälpa dig med, som du inte kan lära dig själv, men genom att anlita mig till att göra det jag brinner för frigör du mer tid för dig själv att göra det du brinner för!

Ja, precis så är det!

Hemsideverkstaden i Mark sätter ihop olika webblösningar för företag, allt från enmansföretaget till det lite större företaget, som många gånger mycket väl hade klarat av att sätta ihop en hemsida själva.

Det de som anlitat mig insett är dock att de vinner i både tid och pengar genom att kunna släppa något som ibland uppfattats som “stort och läskigt” och helt ägna sig åt det de vill göra, sin passion, sitt varför.

Du väljer dock hur du vill att jobbet ska gå till. Vill du göra lite själv? Ta över när det är klart? Luta dig tillbaka (bildligt talat) och släppa allt som har med webben att göra för att fokusera helt på det som sporrar dig?

Min motivation är att hitta ett sätt att jobba som passar både dig och mig. Jag vill att du ska vara så delaktig du själv önskar, och mitt mål är att få dig att känna dig bekväm med din webbplats och – när du känner dig redo – själv ta över drift och uppdatering helt. Av denna anledning har jag specat tre “steg” nedan, jag vill att du ska förstå att jag är öppen för alla samarbeten, från “jag vill ha lite starthjälp” till “fixa rubbet åt mig”.

Kan jag hjälpa dig?

Ta gärna kontakt med mig via kontaktsidan eller något av de formulär som ligger på t.ex. sidorna för webbplats eller webbshop.

Jag är väldigt nyfiken på ditt projekt och se om jag kan hjälpa dig förverkliga det!

Ikon en stjärna

Webblösning Start

"Jag vill ha lite kom-igång-hjälp så jag kan jobba själv sedan."


Basic är grundpaketet för dig som vill klara det mesta själv efter en genomgång.
Du får den hjälp du behöver för att komma igång, och kan sedan jobba vidare på egen hand.
Basic är också alternativet för dig som bara vill publicera något enkelt på din domän så något möter besökarna när de söker på ditt företagsnamn.

Ikon två stjärnor

Webblösning Komplett

"Jag vill ha en färdig lösning jag kan hantera själv sedan."


Komplett är för dig som vill kunna släppa tanken på hemsidan tills den är klar.
Vi har ett samtal eller mejlkorrespondens där du ger mig det jag behöver för att bygga din webbplats. Därefter har vi ett möte igen, och jag visar dig hur du sköter din webbplats.
Därefter är du redo att stå på egna ben!

Ikon tre stjärnor

Webblösning Fullservice

"Jag vill ha hjälp med rubbet - nu och framöver!"


Ibland vill man ha hjälp med hela paketet. Du kanske har kört fast och behöver hjälp att komma vidare? Eller så tycker du helt enkelt inte det är kul att hålla på med datorer och vill ha hjälp med allt från domänregistrering till framtida uppdateringar.
Mitt mål är aldrig att "sätta fast" någon i långa avtal - men jag finns här så länge du som kund önskar!

Webbplats

En webbplats hjälper ditt företag med kommunikationen med dina kunder och följare.
Du kan låta dem skriva upp sig för nyhetsbrev, få spännande fakta och information i en blogg, fylla i offertförfrågningar för nya arbeten.
En webbplats ska underlätta både för dig och dina besökare!

Webbshop

En webbshop hjälper dig sälja dina produkter.
Webbshopen kan vara din huvudverksamhet, eller så kan du komplettera en fysisk butik med försäljning online.
Webbshopen byggs med WordPress och WooCommerce, vilket ger låga löpande kostnader.

Special

Ibland kan det behövas en mer avancerad lösning än vad som går att hitta i den "vanliga WordPress-katalogen", eller på de olika plugin-marknader som finns.
Det kan vara fråga om till exempel avancerade sammansättningar eller specialkodade plugins.
Hemsideverkstaden i Mark har ett stort nätverk och kan lösa vad du än kan tänkas behöva.